Πανευρωπαϊκό συνέδριο με τίτλο «Ευρωπαϊκές πρακτικές στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες»

Πανευρωπαϊκό συνέδριο με τίτλο «Ευρωπαϊκές πρακτικές στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες» συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Δυσλεξίας (ΕΕΔ) και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Δυσλεξίας (EDA), υπό την αιγίδα του Κέντρου Μελέτης Ψυχοφυσιολογίας & Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ. Το συνέδριο θα υλοποιηθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο ATHENS LEDRA HOTEL στην Αθήνα.

Στόχος του συνεδρίου είναι αφενός η ανταλλαγή παρεμβατικών μοντέλων για την αντιμετώπιση των Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο  (με προσκεκλημένους ομιλητές από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης), αφετέρου η αποτύπωση των ΕΜΔ στην ελληνική πραγματικότητα του 2015, λαμβάνοντας υπόψη το γονεϊκό παράγοντα, τη διεπιστημονική ομάδα, τον εκπαιδευτικό και το ίδιο το παιδί.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Αναζητώντας ρεαλιστικές προτάσεις», απαρτιζόμενο από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Στο κόστος συμμετοχής του συνεδρίου για κάθε σύνεδρο, συμπεριλαμβάνεται η εγγραφή και δωρεάν συνδρομή μέλους στην Ελληνική Εταιρεία Δυσλεξίας για ένα έτος

Κρατήστε θέση!

Μπορείτε να κάνετε προ-εγγραφή στο συνέδριο για να εξασφαλίσετε τη θέση σας συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε εδω

Διαφορετικά  μπορείτε να εγγραφείτε πριν την έναρξη στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *